Українська правда

Девіч: Настрій просто чудовий, з "Дніпром" готовий грати в будь-який час

Сергей Шемшученко — 24 вересня 2011, 23:13

Максимальна самовіддача, боротьба до останнього та трохи везіння - ось складові рецепта перемоги "Металіста" над принциповим суперником у вигляді дніпропетровського "Дніпра".

Про це заявив один з героїв гри, автор результативної передачі Марко Девіч, пише сайт "Металіста" .

"Чесно кажучи, у мене сьогодні нога ще трохи боліла, а тому Мирон Богданович запитав у мене зможу я сьогодні зіграти. І як я міг не вийти проти "Дніпра" і не зіграти проти нього хоча б хвилин 15? Це той суперник, з яким я готовий грати в будь-який час, і упустити такий шанс я ніяк не міг. Настрій, звичайно, зараз просто чудовий", - радіє Марко.

"Це дуже сильний суперник, і він не заслуговує того турнірного становища, в якому зараз опинився. Хоча, схоже, проти нас зараз всі намагаються грати на межі своїх сил. Але й у нас настрій на матч саме з "Дніпром" був граничним. І ми знали, що гра буде важкою, з дніпрянами завжди такі ігри виходять, тому що це принциповий суперник", - наголосив форвард.

"Я дуже радий, що нам вдалося їх дотиснути. Та й очки в боротьбі за зону Ліги Чемпіонів нам вкрай необхідні. Ми дуже серйозно налаштовані в цьому чемпіонаті піднятися вище попередніх. Вся наша команда зіграла сьогодні на 200 відсотків, і на стільки ж відсотків наша перемога сьогодні заслужена. Інший результат був би несправедливий", - резюмував він.

Щодо голу, котрий Тайсон забив після диво-проходу Девіча, екс-серб зазначив, що у нього не було іншого виходу, окрім як продиратися до воріт, адже пас віддати було ні на кого.