Українська правда

Кривцов: Насичену оборону Мальти важко "розкривати"

Сергей Шемшученко — 4 жовтня 2011, 19:35

Попри номінальну перевагу у класі молодіжна збірна України не очікує, що гра проти команди Мальти у відборі до Євро-2013 буде легкою прогулянкою.

Про це заявив центрбек "Шахтаря" Сергій Кривцов, з яким перед вильотом за кордон поспілкувалася клубна прес-служба.

"Настрій бойовий. Усі радіють, що знову зібралися разом у збірній, провели перше тренування. Для тих, хто в неділю брав участь у матчах, була відновна пробіжка, а хто не грав - "підвантажилися" побільше", - розповів він.

"Перемога потрібна за будь-яких обставин. А тут ще ми свій перший матч програли. Слід зібратися й перемогти Мальту. Хоча це буде важко", - вважає Сергій.

Він згадує, як у відбірковому циклі попереднього чемпіонату Європи остров'яни також були суперниками українців по групі.

"Обидві перемоги далися нам насилу. Вони демонструють більшою мірою оборонний футбол. Тобто нам потрібно постаратися, "розкривши" їхню насичену оборону вже на початку матчу, відкрити рахунок, а потім діяти "по грі", - закликав він.

"Минулого року в них дев'ять чоловік грали суворо в обороні, і команда прагнула діяти на контратаках. Більше поки що нічого не можу сказати. Сьогодні ввечері в нас розбір суперника, на якому детально обговорюватимемо їхні сильні й слабкі якості", - додав Кривцов.