Українська правда

Протасов: Серйозних пропозицій із інших країн не отримував

Сергей Шемшученко — 17 листопада 2011, 10:39

Попри всі чутки, ніхто Олегом Протасовим на батьківщині не цікавився, тому він і прийняв після серйозної перерви пропозицію з Казахстану.

Про це каналу "24" розповів сам український фахівець, нещодавно призначений тренером "Астани".

"Оформили угоду терміном на один рік із можливістю її пролонгувати ще на 12 місяців. До цього практично півроку був вдома. Серйозних пропозицій із інших країн не отримував. А тут вийшли на мене представники "Астани", проявили зацікавленість у моїх послугах, я усе зважив і погодився". - почав він.

"Люблю працювати, якщо пауза в роботі затягується, мені це не до вподоби. Тому і погодився очолити "Астану". Тим паче, завдання є, умови мені підходять. Не переживаю за свої кар’єрні кроки і не вважаю, що зробив крок назад", - продовжив він.

До роботи Протасов приступить в січні, хоча уже зараз в телефонному режимі займається організаційними питаннями, плануванням зборів.

"Мені поставили завдання перемогти в національному чемпіонаті. Під це завдання потрібно підібрати відповідних гравців", - зазначив він.

"Буде 3-4 клуби, які також претендуватимуть на чемпіонське завдання. Бюджет мені ніхто не називав. Зрештою, в Україні теж ніхто не афішує свого бюджету. Тому мені важко говорити навіть про те, хто і скільки грошей тратить в нашому чемпіонаті", - цитує Протасова football24.ua.