Українська правда

Із "Волинню" "Шахтар" зіграє без Кости, Чигринського та Едуардо

Сергей Шемшученко — 21 березня 2012, 18:35

У донецького "Шахтаря" буде не таке вже й просте завдання у вигляді перемоги в наступному турі над "Волинню" - кілька гравців "основи" "гірникам" не допоможуть.

Про кадрову ситуацію напередодні гри розповів головний тренер команди Мірча Луческу, пише сайт клубу.

"Крім Едуардо, який тільки сьогодні почав здійснювати легкі пробіжки, і Дугласа, у якого чотири картки, інших проблем у нас немає. Всі інші гравці готуються до матчу", - почав він.

"Це дитяча помилка Дугласа - те, що він зняв футболку. Але не думаю, що він заслуговував картки. А апеляцію ми не подавали", - оцінив Луческу ситуацію, після якої ключовий хавбек заробив попередження з "Чорноморцем" (водночас зазначимо, що завдяки цьому Коста підійде "чистим" до ключового матчу першості з "Динамо" - Чемпіон).

"Чи можлива поява Чигринського в складі? Ні, поки він ще не готовий. Швидше за все, він буде грати завтра за "дубль", - повідомив Луческу.

За його словами, Едуардо почав сьогодні перші пробіжки і в команді будуть сподіватися, що у нього ще є час для відновлення.

"Без Едуардо у нас 23 польових гравця, так що є з кого вибирати. Не будемо поспішати, форсувати відновлення", - зазначив він.

"Хочемо, щоб він і Чигринський повернулися тоді, коли будуть максимально готові фізично. Не люблю рецидиви. А вони бувають, коли футболісти починають грати раніше, ніж потрібно", - закінчив Луческу.