Українська правда

Срна: Дивно, що ніхто не говорить про порушення проти "Шахтаря"

Сергей Шемшученко — 21 березня 2012, 19:44

Українські футбольні арбітри ставляться до гравців "Шахтаря" упереджено, а преса не хоче помічати помилки, що вони роблять у матчах команди.

Про це заявив капітан "гірників" Даріо Срна, котрий поділився очікуваннями перед грою з "Волинню".

"Волинь" - команда, яка добре підготовлена ​​фізично, у них все амбітні гравці. У "Шахтаря" з "Волинню" завжди важкі ігри. Торік Едуардо забив тільки на 73-й хвилині. У нас зараз три важливі ігри, які можуть вирішити долю чемпіонства. Тому ми зібрані, їдемо до Луцька завоювати три очки", - сказав він.

"У "Волині" не буде трьох центрбеків? Я про це знаю, але думаю, що у інших гравців, які вийдуть у складі, буде велика мотивація у грі проти нас. У Луцьку буде повний стадіон, тому у них буде великий стимул", - впевнений хорват.

"Звичайно, ми поважаємо Дем'яненка. Це досвідчений тренер, який працював в "Динамо". Але ми знаємо про ту ситуацію, яка склалася зараз. Знаємо, що пише київська преса про "Шахтар". Шкода, що Колліна не обговорює інші команди. Чомусь ніхто не сказав про те, що м'яч потрапив у руку Кравченко, коли "Дніпро" забивав в Донецьку. Але всі дивляться, був пенальті чи ні. На "Шахтар" виявляється великий тиск, але ми повинні довести, що сильніше за всіх. Перший крок повинні зробити в матчі з "Волинню", - наводить слова Срни terrikon.com.