Українська правда

Калитвинцев-молодший розповів, як йому ставало в нагоді прізвище батька

Сергей Шемшученко — 15 квітня 2012, 21:31

У свої 19 років син Юрiя Калитвинцева, 19-річний дублер "Динамо" Владислав Калитвинцев може похизуватися новесеньким "Мерседесом" класу С.

Про любов до машин футболiст розповiв в iнтерв'ю "Експресу".

"Недавно у моєму життi сталася подiя - минув рiк, як я сiв за кермо. Я це зробив за два тижнi пiсля своїх уродин. Сповнилося 18 - i я став власником "Мерседеса", - сказав він.

"Водiйське посвiдчення купив. Не було сенсу вiдвiдувати автошколу, бо мав власного iнструктора. Вiн дозволив менi їздити самостiйно, коли пересвiдчився, що я непоганий водiй", - згадує Влад.

За словами Калитвинцева, щойно з'являється нова модель "Мерседеса" чи "Лексуса", він одразу ж дивиться на новинки.

"Люблю повiльну їзду. Лише одного разу витиснув на спiдометрi 200 кiлометрiв за годину. А з автоiнспекторами я нiколи не мав проблем. Признаюся, вони мене таки зупиняли за порушення правил дорожнього руху. Але все сходило з рук", - зізнався він.

"Це не через гру за "Динамо", повiрте, я не дозволю собi використовувати цей статус задля того, щоб "поклеїти" свою проблему. Правоохоронцi дивилися на водiйське посвiдчення i впiзнавали мене. По сутi, мене рятував не статус "Динамо", а прiзвище батька. Пiсля цього хлопцi жартома лякали, що складають протокол, але все одно вiдпускали. Жодних грошей не просили", - закінчив він.