Українська правда

У Ракицького вдома золота ванна, а гардеробна ломиться від "Гуччі"

Сергей Шемшученко — 20 червня 2012, 18:57

Рік тому Ярослав та Ольга Ракицькі переїхали в найпомітнішу висотку в Донецьку, де мінімум півроку витратили на ремонт і приведення квартири в порядок.

"У нас не було суперечок з приводу оздоблення квартири, - розповіла Ольга Ракицька в програмі "Жінка Чемпіона" на телеканалі "Україна".

"Я не вмовляла його, а він - мене. Ярослав сказав мені: "Я хочу тільки три речі: білу спальню, золоту ванну і акваріум. Все". Так що тепер у нас ванна покрита сухозлітним золотом, спеціально по заявкам чоловіка", - розповіла вона.

У новій квартирі вони Ракицький обладнали відразу дві вбиральні. Зараз обидві переповнені.

"Я дивлюся, що все менше залишається місця для моїх речей. Тому що Ярик все більше і більше займає простір своїми "Гуччі" та "Прада", - посміхаючись сказала Ольга.

За її словами, в ті часи, коли тільки вони познайомилися, Ярослав був вихованцем спортивного інтернату при клубі "Шахтар". Ольга повірила в починаючого футболіста і запропонувала переїхати до неї.

"Коли я закінчував інтернат, ми вже жили разом. У мене не було нічого - ні грошей, ні навіть пристойної роботи. Але вона повірила в мене: годувала, поїла, навіть гроші на таксі давала", - згадує Ярослав.

"Футбол - це спорт бідних, які бажають стати багатими. Серед хлопців, які грають в нашій команді - немає жодного, який народився в сім'ї мільйонера. Всі хлопці вийшли з самих низів, і вони, як ніхто інший, знають, що таке справжня бідність", - цитує гравця ua-football.com.