Українська правда

"Кривбас" підписав 9 новачків, більше половине - орендовані

Сергей Шемшученко — 13 липня 2012, 13:50

Футбольний клуб "Кривбас" уклав трудові контракти з кількома новими виконавцями, не зраджуючи пристрасті до оренд.

Як пише сайт криворізького клубу, у новому сезоні честь "Кривбасу" захищатимуть:

воротар – Ігор Іваненко (29.08.1991, останній клуб – "Динамо" Хмельницький).

захисники - Богдан Шершун (14.05.1981, останній клуб – "Арсенал" Київ), Артем Бобух (04.12.1988, останній клуб – "Оболонь" Київ);

півзахисник – Денис Дедечко (02.07.1987, останній клуб – "Луч-Енергія" Владивосток).

Не є новачком криворізької команди Павло Пашаєв, який у 2008 році вже захищав честь криворізького клубу, й саме в матчах в складі "Кривбасу" дебютував в елітному дивізіоні.

Також досягнуто домовленості щодо виступів в складі "Кривбасу" на правах оренди Младена Бартуловіча, Джаби Канкава, Дмитра Льопи, Учі Лобжанідзе та Кирила Петрова.

Закінчились трудові контракти в деяких гравців "Кривбасу: у інших командах випробовуватимуть свої сили Валерій Куценко, Олександр Жданов, Юрій Габовда, Андрій Федоренко.

Закінчились строки орендних угод в Дениса Бойка, Володимира Лисенка, Валерія Федорчука. Перші двоє повернулись до своїх команд, а ось на Валерія Федорчука в "Кривбасі" ще розраховують.

Також досягнуто домовленності щодо подальших виступів в "Кривбасі" двох гравців криворізького клубу – Олександра Іващенка та Рінара Валєєва. Гравці подовжили свої відносини з "Кривбасом". Іващенко – ще на два роки, Валєєв – до кінця 2014 року.