Українська правда

На "Марбелья Кап" "Динамо" зіграє з "Оцелулом" і, можливо, з "Рубіном"

Сергей Шемшученко — 8 січня 2013, 11:14

Київське "Динамо" отримало запрошення взяти участь у традиційному товариському турнірі "Марбелья Кап" на однойменному іспанському курорті.

Під такою назвою під час зимової перерви проходить кілька турнірів, кияни візьмуть участь у період з 4 по 10 лютого, тобто на заключному етапі підготовки до поєдинків 1/16 фіналу Ліги Європи з французьким "Бордо".

В цей час там же будуть проходити збори російський "Рубін", болгарський "Лудогорец", румунські "Оцелул" і бухарестське "Динамо", грузинське "Торпедо" (Кутаїсі), польський "Лех" і навіть бразильський "Атлетико Параненсе".

Став відомий календар матчів команд. Першим суперником "Динамо" буде румунський "Оцелул", а далі в залежності від результатів, українці гратимуть з переможцем або переможеним у парі "Лудогорец" - "Лех". Фінал з переможцем з іншої групи - 10 лютого.

Інтерес до турніру в останні роки дуже високий, і матчі будуть транслюватимуться в прямому ефірі в Україні, Румунії, Польщі та Росії. Йдуть переговори про продаж телевізійних прав для Болгарії, передає terrikon.com.