Українська правда

"Кривбас" зіграє з "Генчлербірлігі" та "Крильями Совєтов"

Сергей Шемшученко — 12 січня 2013, 15:00

У суботу, 12 січня, делегація криворізького клубу відправилась до Туреччини.

Перший збір відбудеться з 12 до 26 січня, другий - з 30 січня по 11 лютого. Останній збір триватиме з 14 по 26 лютого, пише офіційний сайт "Кривбаса".

До списка тих, хто поїхав на перші збори, увійшли 25 футболістів:

воротарі: Антоненко, Боровик, Мирний, Штанько;

польові гравці: Антонов, Бабатунде, Баліч, Бартуловіч, Валєєв, Гітченко, Дедечко, Єслінек, Іващенко, Лисицький, Лобжанідзе, Максимов, Матіч, Мірошніченко, Пашаєв, Прийомов, Самодін, Сердюк, Федорів, Федорчук, Шершун.

До Туреччини не полетів Дмитро Льопа, який нещодавно був прооперований. Його поява у складі команди планується на других зборах.

Не полетів з командою Віталій Рева, закінчився термін оренди Кирила Петрова, завершився контракт в Антоніо Яколіша.

Натомість, на перший збір з "Кривбасом" відправилися гравці столичного "Арсенала" Андрій Гітченко, Євген Боровик, Олександр Максимов.

На першому зборі криворізький "Кривбас" має зіграти три контрольних поєдинки. 15 січня чекають господарі - турецький клуб "Генчлербірлігі". 19 січня команда зіграє з клубом другої німецької бундесліги - "Інгольштадт-04".

Напередодні відльоту до України - 25 січня - "Кривбас" поміряється силами з російським клубом "Крилья Совєтов". 26 січня "Кривбас має повернутися до України.