Українська правда

Хюбшман: У "Ворскли" занадто м'яке поле – грати важко

Сергей Шемшученко — 7 березня 2013, 22:55

У матчі з полтавською "Ворсклою" "Шахтарю" буде дуже непросто подолати спротив не лише суперника, а й газону.

Про це незадовго до виїзду в Полтаву півзахисник "Шахтаря" Томаш Хюбшман заявив клубній прес-службі.

"Ворскла" знає, як грати з нами, і в них виходило відібрати в нас очки. Для нас "Ворскла" на виїзді завжди незручний суперник", - почав він.

"На те є кілька причин. Поле в них не надто хороше, дуже м'яке, тому команді гостей на ньому грати завжди складніше. "Ворсклі" в цьому плані легше, адже для них 1 очко в матчі з нами – це вже перемога". - переконаний він.

"Так було й раніше: зігравши внічию із "Шахтарем", вони раділи, ніби виграли Лігу чемпіонів. Але, думаю, це нормально, тому що "Шахтар" не проста команда, і будь-який суперник проти нас показує свій максимум і намагається добитися позитивного результату", - вважає чех.

Хюбшман зізнався, що не знає, як гратиме "Ворскла", бо це їхні проблеми.

"Я ж дивлюся на свою команду. Ми також відчуваємо певні труднощі, через які зараз проходимо. Але ніхто не питається, є вони чи ні. Всі дивляться тільки на результат. Тому нам потрібно показати свій футбол і добитися перемоги", - впевнений він.

"У Лігу чемпіонів ми зможемо пробитися тільки наступного сезону. Зараз знову доведеться працювати, зробити все можливе, щоб знову хоча б дійти до такого рівня. Тому одна гра – хоч із "Ворсклою", хоч із будь-якою іншою командою – в цьому плані нічого не вирішує", - резюмував він.