Українська правда

Володимир Гудима: "Перемагати хочемо в усіх матчах"

Сергей Шемшученко — 2 липня 2013, 08:25

Молодий нападник львівських "Карпат" розповів про підготовку команди до старту нового сезону.

Гудима зазначив, що "Карпати" можуть стати єдиною "Безлегіонерною" командою у вищій лізі, інформує офіційний сайт команди.

"Наразі триває підготовчий етап. Більше розуміння прийде, коли розпочнеться офіційний сезон. Ми – молоді футболісти, які грати вміють і, що важливо, хочуть. Але багато залежить від тої ж таки фортуни: чи не піддаватимемося ми травмам, чи вдасться зігратися як слід між собою...", - каже Гудима

"Зараз на зборах тренер награє певні зв’язки між нами, а наша справа його задуми втілити в результат. Якщо вдасться досягти цього результату – то перший крок буде зроблено, і ми станемо першопрохідцями справжньої національної команди. Такої, яку хоче бачити керівництво, такої, про яку давно говорили вболівальники команди", - повідомляє форвард.

"Певне розчарування в кожного з нас є... Коли є ігри, то в кожній з них хочеться досягти максимуму. Програвати ніхто не любить. Навіть більше скажу, нічия це теж певна прикрість. Хочеться перемагати, щоб завжди в команді панувала весела атмосфера", - зазначив Володимир.