Українська правда

Юрій Сивуха: "Дуже подобається працювати з Михайлом Фоменком"

Сергей Шемшученко — 2 липня 2013, 15:31

Про роботу, настрій та стосунки в команді розповів один із тренерів збірної − Юрій Сивуха, якій відповідає в команді за підготовку воротарів.

Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

"Настрій у нас гарний, робочий, зараз чекаємо наступного матчу. Таке наше футбольне життя − живемо від гри до гри. Що стосується гри в Чорногорії − то вона забезпечила нас позитивними емоціями, з якими набагато краще готуватись до майбутніх поєдинків", - каже Сивуха.

"З моменту мого приходу до збірної, я відразу відзначив, що в команді панує чудова атмосфера, всі хлопці, приїжджаючи до збірної, забувають свої клубні справи та зосереджуються виключно на роботі національної команди. Я вважаю, що в цьому велика заслуга головного тренера збірної − Михайла Івановича Фоменка. Мені дуже подобається працювати в цьому колективі", - повідомив тренер.

"Звичайно, ми зараз живемо матчами. Як каже Михайло Іванович, як тільки закінчується матч, він стає історією, а треба дивитись в майбутнє, тож всі активно працюємо над підготовкою до наступних ігор. Суперники будуть серйозно налаштовані на гру проти нашої команди, тому готуємося дуже ретельно", - підсумував керманич.