Українська правда

Драгович: "Я з нетерпінням чекаю матчу проти "Рапіда". Це мій головний суперник"

Сергей Шемшученко — 1 жовтня 2013, 11:51

Центральний захисник київського "Динамо" Александар Драгович розповів про те, з яким настроєм він відправляється разом з "біло-синіми" до Відня на другий матч групового етапу Ліги Європи.

Захисник з 14 років грав в "Аустрії", і досі розцінює матчі з "Рапідом" як дербі.

Я в особливому передчутті гри проти "Рапіда". З 14 років я грав у "Аустрії" і досі розцінюю матчі з цим клубом як дербі. Упевнений, для глядачів цей поєдинок буде дуже цікавим, оскільки обидва клуби потребують перемоги", - сказав він.

"Відомо, що у "Рапіда" дуже гарячі уболівальники - я поважаю їх. Якщо вони будуть освистувати мене, то це послужить для мене тільки додатковим стимулом", - додав Драгович.

За словами футболіста, у "Динамо" індивідуальний клас футболістів набагато вищий і майже всі гравці в числі лідерів своїх національних збірних.

"Наприклад, Велозу в Португалії, Ярмоленко в Україні або Вукоєвич та Віда в Хорватії. Але на полі не виграють імена. Я дуже чекаю гру в четвер і мене не треба буде особливо налаштовувати на матч проти свого головного супротивника - віденського "Рапіда", - цитує Драговича офіційний сайт "Динамо".

Нагадаємо, матч другого туру Ліги Європи між "Рапідом" і "Динамо" відбудеться у четвер, третього жовтня. Початок зустрічі о 20:00.