Українська правда

Карпати оголосили про призначення Йовічевича

Сергей Шемшученко — 18 червня 2014, 21:14

18 червня у другій половині дня гравцям Карпат на клубній навчально-тренувальній базі було представлено нового наставника.

"Зелено-білих" очолив 40-річний хорватський фахівець Ігор Йовічевич, якого футбольна громадськість добре знає по успішній роботі з молодіжною та юніорською командами клубу.

До закінчення навчання на тренерських курсах і отримання "ПРО"-диплому УЄФА Ігор Йовічевич офіційно буде працювати виконувачем обов’язків головного тренера команди Карпати.

З своїми помічниками він визначиться в найближчі дні.

Від завтрашнього дня команда розпочне перший етап підготовки до нового сезону, який триватиме до 30-го червня у Львові. Займатимуться "леви" у режимі дворазових тренувань.

А 1-го липня карпатівці відправляться до Словаччини, де наступного дня зіграють товариський поєдинок з флагманом тамтешнього футболу ФК Жиліна, неодноразовим учасником групового етапу Ліги чемпіонів та Ліги Європи.

Зі Словаччини 3-го липня делегація "зелено-білих" перебереться до Словенії, де проведе навчально-тренувальний збір, що триватиме упродовж двох тижнів.

В його програмі окрім тренувань і чотири контрольних спаринги, повідомляє прес-служба клубу.

6-го липня суперником нашої команди буде хорватський клуб Локомотив із Загреба. 10-го числа "леви" поміряються силами з найсильнішою командою Словенії ФК Марібор, в активі якої не один виступ у єврокубкових турнірах.

13-го липня підопічні Ігоря Йовічевича зіграють із Сімургом, неодноразовим призером чемпіонату Азербайджану.

Останній контрольний спаринг на зборах у Словенії "зелено-білі" проведуть 16-го липня – суперник наразі остаточно не відомий.

А наступного дня карпатівці повернуться додому.