Українська правда

Кварцяний: І воротар у нас глухонімий...

Сергей Шемшученко — 12 серпня 2014, 08:31

Головний тренер Волині Віталій Кварцяний прокоментував гру 3 туру УПЛ з Чорноморцем.

"Ми в перерві говорили дуже багато. Я сказав футболістам, що якщо вони не відпрацьовуватимуть до кінця кожен, то цю гру не виграють. Кожен грав в пів-віддачі. Це однаково, що будувати будинок і щось недобудувати. Треба п'ять поверхів, вони зробили чотири і вважають, що побудували будинок.

Чи не дійти до Евересту і сказати: "Ми там були". Це теж не рахується. А вони вважають, що вони зійшли на Еверест. Так, як вони сьогодні грали, - це просто трагедія, недопрацьовували і робили глибокі помилки. І воротар у нас глухонімий. Я йому кажу: "Ти розмовлятимеш"? Ну і що, що йому з п'яти метрів били? Перекрий ближній кут, а він впав, здався, задні лапки підняв - бий, куди хочеш. Ось такі футболісти у нас грають в прем'єр-лізі. Не використовують в повну силу свої можливості. Я чекав, коли Матей візьме гру на себе. Він на тренуванні обіграє по сім чоловік, а тут бігав поперек, боявся, щоб його не ударили.

Буде мамусі синочок, нічого з нього не вийде. Це така гра напівфабрикату - пенальті не забили. Хороша команда, зла, наполеглива, з перших хвилин в динаміці, рухається, забігає - вона завжди виграє! Сонна - ніколи нічого не виграє! Пенальті не заб'є! Ні штрафний не заб'є, ні кутовий не подасть, нічого не зробить! Доля не дає людині сьогодні дарма що-небудь. А вони звикли діяти упівсили.

Потім, в Одесі: займіть гроші у Ківалова і зробіть поле. Купіть нормальні м'ячі. Якщо у вас немає грошей в Одесі, візьміть у Ківалова, у нього багато. І ваш Чорноморець" мучиться в першу чергу. Я б на місці Григорчука м'ячі прийняв би нормальні. Вони не летять, вони в повітрі висять, як роздуті презервативи. Все, - цитує Кварцяного офіційний сайт Чорноморця.