Українська правда

Шевчук: Атлетик добре оборонявся. Нам не вистачало в атаці креативу

Сергей Шемшученко — 26 листопада 2014, 07:41

Шахтар програв у 5-му турі Ліги Чемпіонів Атлетику, бо у нападі у команди не пішла гра.

Так вважає захисник "помаранчево-чорних" В'яеслав Шевчук, якого цитує офіційний сайт донецького клубу.

"Звичайно, всі знали, що боротьба йде за перше місце. Журналісти перед грою ініціювали такі розмови, що Атлетику нічого не потрібно... А ми серйозно готувалися, весь поєдинок намагалися атакувати, просто у нападі не йшла гра сьогодні", - сказав він.

За його словами, він взагалі не знав, як завершився матч БАТЕ - Порту, результат котрого вивів Шахтар достроково у плей-офф.

"Ні! Я взагалі не знав результату цього матчу до початку нашого поєдинку. Тому я не думаю, що це могло нас розслабити. Атлетик добре оборонявся. І, звичайно, нам не вистачало в атаці креативу", - зауважив Шевчук.

Окрім того, В'ячеслав зазначив, що рефері не поставив чистий пенальті у ворота басків.

"М'яч летів у ворота, а захисник відбив його руками на кутовий. Арбітр - нічого, навіть на лінії. Навіть вони, гравці Атлетика, не чинили опір, знали, що він відбив руками. Пенальті стовідсотковий, але рефері вирішив по-іншому", - пояснив він.

"Матч з Порту? Ми повинні їхати та показати хорошу гру. Домогтися трьох очок. У нашої команди хороший потенціал, і ми не показали те, що можемо. Тому, вважаю, ми повинні були займати перше місце", - підсумував футболіст.