Українська правда

Ребров: "Гравці мають розуміти, що їм потрібно отримати певне навантаження"

Сергей Шемшученко — 19 січня 2015, 22:18

Футбол – це, перш за все, гра з м'ячем, а не біганина без м'яча.

Про це заявив головний тренер Динамо Сергій Ребров, прокоментував перемогу своєї команди в першому матчі на зборі в Іспанії.

"Сьогодні команда виконала хорошу роботу. Я вже сказав хлопцям, що це була швидше не гра, а тренування з підвищеною відповідальністю. Гравці мають розуміти, що їм потрібно отримати певне навантаження", - зазначив він.

"При цьому не має значення, з ким ми граємо. Я думаю, що потрібне навантаження вони сьогодні отримали. Ми забили багато голів у другому таймі, але ж і вони теж змінили склад. Ще раз скажу, це хороший спаринг та хороше тренування", - додав Ребров.

За словами Реброва, футболістам його команди набагато цікавіше проводити тренування в такому форматі.

"Гра – це, мабуть, найкраще тренування. І гравцям цікаво, й для нас інформативно. Я радий, що хлопці поставилися серйозно до цієї гри", - сказав фахівець.

"Перший збір спрямований, звичайно, в першу чергу на підвищення функціональної складової. Але це не виключає роботу з м'ячем. Хлопці мають розуміти, що футбол – це, перш за все, гра з м'ячем, а не біганина без м'яча", - наводить слова Реброва офіційний сайт Динамо.