Українська правда

Прем'єр-ліга. 18 тур. Чорноморець - Динамо 0:2. Одеса здалася в Києві

Сергей Шемшученко — 4 квітня 2015, 13:46

Київське Динамо без особливих надзусиль здолало одеський Чорноморець у матчі 18 туру Прем`єр-Ліги. На стадіоні Динамо ім. Лобановського інтрига зберігалася лише в першому таймі. По перших хвилинах зустрічі "моряки" навіть намагалися контратакувати динамівців Києва й ,інколи, навіть це вдавалося.

Перший тайм закінчився з рахунком 1:2 на користь киян - це за ударами у площину воріт. Воротар Чорноморця Мартищук був головним героєм першого тайму, оскільки ловив усе, що летіло у бік воріт вище його зросту. Територіальна перевага в Динамо була беззаперечна, а ось з гольовими моментами були проблеми. Динамо особливо не поспішало і перший тайм завершився з цілком логічним рахунком 0:0.

За перші 45 хвилин у команди Сергія Реброва бул лише один 100% момент, коли Мбокані з кількох метрів намагався пробити Мартищука, але не переграв воротаря Чорноморця.

У другому таймі на полі була зовсім інша гра, і шансів у Чорноморця було не багато. Вже на 49-ій хвилині після пасу Ярмоленка, котрий відрізав півкоманди одеситів, Гусєв вибіг сам на сам з Мартищуком і легко переграв спасителя Чорноморця у першому таймі. Після забитого голу кияни заграли ще більш розкуто, а Чорноморець усією командою відійшов в оборону.

На 59-ій хвилині моряки мали шанс зрівняти рахунок, але Гречишкін не зумів переграти Шовковського, вибігши сам на сам з воротарем Динамо, а удар на добивання Данченка був не зовсім точним. Це усе, що дало зробити Динамо Чорноморцю в цій грі. Одесити нервували, часто грали грубо, але далі штрафної "гостей" не доходили. Добив Чорноморець на 76-ій хвилині Теодорчик, який з кількох метрів розстріляв ворота Мартищука після відскоку м`яча після удару Віди.

У завершальні хвилини гри обидві команди догравали поєдинок і моментів біля обох воріт вже не було. У результаті Київ отримав доволі легку перемогу над Чорноморцем і продовжив свій заплив за золотом чемпіонату України.