Українська правда

Аллегрі: "Наступної середи нам буде протистояти поранений Реал"

Сергей Шемшученко — 6 травня 2015, 08:53

Ювентус у першому півфінальному матчі з Реалом заклав важливий фундамент для загальної перемоги у протистоянні.

Таку думку висловив головний тренер італійського клубу Массіміліано Аллегрі, який прокоментував перемогу своєї команди у першому матчі з Реалом, який 5 травня відбувся в Турині.

"Скажу, що задоволений грою своїх хлопців. Це був чудовий матч з точки зору техніки, хоча, на мою думку, ми здатні грати ще краще. Всі відпрацьовували по повній - і в обороні, і в атаці. Стураро з'явився у нас тільки три місяці тому і добився серйозного прогресу, який свідчить про прекрасну роботі всього клубу", - зазначив тренер.

"Мені здається, щоб пробитися у фінал, нам треба буде провести в Мадриді шедевральний матч. Ми заклали важливий фундамент для перемоги. Хлопці проявили неймовірний характер, рішучість і не шкодували зусиль", - заявив Аллегрі.

На його думку, Ювентус взяв певну висоту, але добитися результату в Мадриді буде непросто.

"Ми взяли певну висоту, але добитися результату в Мадриді буде непросто. Ми повинні усвідомлювати, наскільки важливий цей результат. Ми провели чудовий матч і заодно відсвяткували завоювання чемпіонського титулу. У цьому сезоні моя команда показує хороший футбол. Перш за все, сьогодні були помітні ознаки того, що ми перевершуємо Реал", - заявив тренер Юве.

"Зараз будемо готуватися до поєдинку, розуміючи, що нам потрібно зіграти навіть краще, ніж сьогодні. Якщо все піде добре, я розраховую в суботу дати Полю Погба трохи ігрового часу, оскільки я не можу взяти його в Мадрид без ігрової практики", - сказав Аллегрі.

На останок тренер зауважив, що наступнної середи його команді буде протистояти поранений Реал.

"Наступної середи нам буде протистояти поранений Реал. У Мадриді нам потрібно забивати, бо в іншому випадку буде важко заробити путівку у фінал", - підкреслив Аллегрі, слова якого наводить офіційний сайт УЄФА.