Українська правда

Суркіс: "Настрій Мбокані мені зрозумілий, але він, я б так сказав, плутає особисте з громадським"

Сергей Шемшученко — 6 травня 2015, 10:38

Динамо не забов'язане підлаштовуватися під Дьємерсі Мбокані.

Про це заявив президент столичного клубу Ігор Суркіс, прокоментувавши таким чином заяву нападника клубу Дьємерсі Мбокані, який незадоволений відсутністю ігрової практики.

"Не тільки читав - зустрічався з футболістом у вівторок вранці і розмовляв півтори години. Настрій Мбокані мені зрозумілий, але він, я б так сказав, плутає особисте з громадським. Сподіваюся, що мені вдалося його переконати. Дьємерсі - не один у команді, і колектив не зобов'язаний під нього підлаштовуватися. Для мене Мбокані - такий же гравець, як, скажімо, Кравець, Теодорчик, Рибалка...", - зазначив Суркіс.

"Сподіваюся, Дьємерсі не просто почув мене - прислухався до сказаного. Якщо ж ні - через місяць, коли турнір завершиться і відкриється трансферне вікно, ми будемо готові розглянути пропозиції по цьому гравцеві.

Якщо нас влаштує якийсь варіант нас - футболіст піде. А ні - буде зобов'язаний відробляти свій контракт, в якому його і наші зобов'язання прописані до дрібниць", - зауважив президент Динамо.

Президент Динамо у свою чергу впевнений, що інцидент вичерпано.

"Загалом, впевнений, що інцидент вичерпано, а Дьємерсі швидко приведе себе у нормальний фізичний та психологічний стан - і буде нам корисний нам ще в нинішньому сезоні", - сказав Ігор Михайлович.

"Адже команду чекає непростий фінішний відрізок - півфінал і, ми віримо, фінал Кубка України, завершальні тури чемпіонату...", - підкреслив Суркіс, слова якого наводить СЭ в Украине.