Українська правда

Луїс Енріке: Результат - просто ідеальний, але матч був надзвичайно рівним

Сергей Шемшученко — 7 травня 2015, 08:49

Перемога 3:0 над Баварією у першому матчі 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів - просто ідеальний результат для Барселони.

Про це після поєдинку заявив головний тренер каталонців Луїс Енріке, якого цитує офіційний сайт УЄФА.

"Важкий матч, але це було очікувано. Обидві команди намагалися тиснути на суперника. Ми досягли успіху у створенні гольових моментів, перевершили у цьому Баварію, та протягом феєричних 15 хвилин зробили результат", - сказав він.

"Однак необхідно почекати до наступного вівторка, коли нам належить ще один складний поєдинок. Звичайно, з Мессі жити простіше. Він творить різні речі, і ми бачимо це щодня. Але навіть якщо не звертати уваги на його гру, треба сказати, що й інші теж зробили дуже багато", - додав наставник.

На думку Енріке, довгий час гра була рівною та збалансованою, Барселона діяла ефективно та частіше загрожували воротам суперника.

"Не можу пригадати, щоб у гостей був явний гольовий момент, крім хіба що шансу Левандовськи у першому таймі. Результат - просто ідеальний для нас, але матч був надзвичайно рівним", - зауважив він.

За словами тренера, у півфіналі будь-які дрібниці мають значення, а у каталонців у нападі грають три висококласних футболіста.

"Лео приніс нам перемогу. Ми добре притиснули суперника. Дочекалися потрібного моменту, і наприкінці матчу ефективно реалізували свої моменти. Не можу сказати, що ми вже пробилися до фіналу. У футболі може статися що завгодно", - пояснив він.

"Ми не будемо зараз прораховувати варіанти. У матчі-відповідь станемо грати на перемогу та створимо супернику якомога більше проблем. Мої підопічні будуть готуватися до наступного матчу з інтенсивністю, як і вимагає подібний двобій", - підсумував Енріке.