Українська правда

Луческу: Фанати не можуть так поводитися на трибунах

Сергей Шемшученко — 31 травня 2015, 00:00

Для Шахтаря дуже важливо, що вдалося зайняти друге місце та потрапити у кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів.

Про це після нічиєї з Карпатами розповів головний тренер "гірників" Мірча Луческу, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Дуже важливо, що ми зайняли друге місце та потрапили у кваліфікаційний раунд Ліги Чемпіонів. Легко дався перший тайм, а потім дві наші неймовірні помилки дозволили Карпатам зрівняти рахунок", - сказав він.

"Не пам'ятаю інших моментів у суперника, але ми створили 4-5 небезпечних ситуацій, після яких могли забити. В цілому це був важкий сезон. Чесно кажучи, навіть везіння у нас відсутнє, дуже багато очок втратили у тих матчах, у яких створювали багато моментів", - додав наставник.

За словами Луческу, Карпати - команда з великим майбутнім, добре організована, дисциплінована, молоді гравці хочуть себе показати, б'ються за кожен м'яч.

"Думаю, Карпати - сюрприз чемпіонату, навіть незважаючи на те, що вони знаходяться внизу турнірної таблиці. Вітаю їх із сьогоднішньою хорошою грою", - зауважив Містер.

Окрім того, тренер зауважив, що кожен уболівальник у нинішній час робить те, що хоче, але фанати не можуть так поводитися на трибунах.

"Подібне не відбувається ні в одному чемпіонаті цивілізованого світу. Відсутня дисципліна, порядок, повага, відповідальність. Ми могли теж від цього постраждати. Потрібно бути дуже уважними. Вболівальники повинні вчитися вести себе правильно та поважати всіх інших", - розповів він.

"Не вони повинні бути головними на полі, а футболісти. Гравці - головні дійові особи матчу. А так фанати на себе звертають багато уваги. Складно грати у таких умовах", - підсумував Луческу.