Українська правда

Суркіс: "Ми не можемо на п'ятнадцяти футболістах вигравати чемпіонат, Кубок і успішно виступати в Лізі чемпіонів"

Сергей Шемшученко — 31 травня 2015, 19:09

Динамо потребує ротації складу.

Про це заявив президент столичного клубу Ігор Суркіс, який докладно розповів телебаченню "біло-блакитних" про перші літні трансфери клубу.

"Морозюка взяли для конкуренції. Не можуть Ярмоленко і Ленс проводити сто відсотків матчів, коли ми йдемо в Лігу чемпіонів, повинна бути рівноцінна заміна. Але якщо Морозюк проявить себе і опиниться на даний конкретний момент сильніше того чи іншого футболіста - він гратиме в основному складі", - зазначив він.

"Те саме стосується й інших футболістів, яких ми запрошуємо. Їм треба довести свою спроможність у Динамо. І не словами в інтерв'ю, а ділом", - сказав президент Динамо.

За його словами, всі футболісти повинні доводити свою спроможність грати в основному складі.

"Петрович провів більше п'ятдесяти матчів за свою національну збірну, він дуже кваліфікований гравець, рідко вдається запросити таких футболістів як вільних агентів. Але всі вони повинні знову-таки доводити свою грати в основному складі", - зауважив Суркіс.

"Нехай задумається Рибалка, що у нього тепер є конкурент. Ротація складу необхідна, ми не можемо на п'ятнадцяти футболістах вигравати чемпіонат, Кубок і успішно виступати в Лізі чемпіонів. Тому ми будемо продовжувати селекцію і доукомплектацію команди. Але завдання номер один - щоб ця команда не розійшлася", - заявив пренидент Динамо.

На думку Суркіса, у Динамо зараз дуже потужна команда.

"У нас зараз дуже поужна команда, питання в тому, як вона зможе використовувати свій потенціал. Якщо хлопці будуть працювати так, як вони працювали протягом цього сезону, то я погоджуся з тим, що ця команда не буде в Лізі чемпіонів легкою здобиччю навіть для грандів світового футболу", - зазначив Ігор Михайлович, слова якого наводить dynamo.kiev.ua.