Українська правда

Ксьонз: "Результат позитивний, але по грі все одно є питання"

Сергей Шемшученко — 10 червня 2015, 00:16

Збірна України у матчі з Грузією показала дещо не ту гру, яка була потрібна.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 2 заявив дебютант національної команди Павло Ксьонз.

"Є втома у фізичному та емоційному плані. Чемпіонат вже завершився, всі емоції залишилися там. Ну так, проти Грузії грати було важкувато. Показали дещо не ту гру, яка була потрібна, але нічого, для цього ця гра і товариська. Через неї будемо розбирати свої помилки, щоб надалі їх було менше", - зазначив він.

"Що змінилося в другому таймі? У нас вийшли свіжі гравці. Сил у них було побільше, тому й додали. Але повторюся, все одно не зіграли в ту гру, яка від нас була потрібна. Результат позитивний, але по грі все одно є питання. Подивимося на помилки все розберемо, а надалі тренери підкажуть, як грати правильно", - сказав півзахисник Дніпра.

За його словами, команда Грузії показувала комбінаційний футбол.

"Збірна Грузії - технічна команда. Атакує великими силами, показує комбінаційний футбол. Цього від них і очікували", - запевнив футболіст.

Перший гол вийшов курйозним, він дещо переломив хід матчу. Після другого забитого голу ми підсіли, у результаті нас зловили на контратаці, забивши один гол у відповідь. Нічого, розберемо всі епізоди. Все буде нормально", - підкреслив півзахисник.

Нагадаємо, збірна України у товариському матчі переграла національну команду Грузії з рахунком 2:1.