Українська правда

Вернидуб: "Вдячний своїм футболістам за цю перемогу"

Сергей Шемшученко — 6 серпня 2015, 23:28

Завдяки матчам Ліги Європи Зоря набуває досвід.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 1 заявив наставник луганського клубу Юрій Вернидуб, який прокоментував впевнену перемогу своєї команди над Шарлеруа у матчі-відповіді 3-го кв. раунду.

"У першому таймі не дуже вийшла гра, а в другому ми повністю взяли все під контроль. Тепер будемо крокувати далі. Вдячний своїм футболістам за цю перемогу. Усі зіграли чудово. Переможний склад не змінюють. Дуже прикро, що програли Сталі перед тим. Тепер ротація, якщо й буде то точкова. Сподіваюсь, що встигнемо відновитись за два дні і дати бій Олімпіку, - зазначив тренер.

"Щодо Гордієнка, то Артем росте з кожною грою. Сподіваюсь, у майбутньому він зможе повноцінно замінити Максима Малишева. Він дуже додав фізично,але ще трохи потрібно повчитися віддавати точніші передачі і буде першокласним гравцем", - сказав Вернидуб.

На думку тренера, завдяки таким матчам Зоря набуває досвід.

"Завдяки таким матчам ми набуваємо досвід. Дай Бог, щоб нам далі так щастило і ми далі показували таку гру", - сказав він.

"Чому змінив Чайковського? Він отримав картку. Гордієнко дорослий хлопець, розуміє, що не можна так робити. Інші судді могли і червону показати. Випустив Желько, а він зробив свою справу", - підкреслив Вернидуб.