Українська правда

Сачко: "Хлопці майже зробили подвиг"

Сергей Шемшученко — 6 серпня 2015, 23:59

Такі моменти, як вихід 3 в 2 - потрібно реалізовувати.

Про це в ефірі телеканалу Футбол заявив наставник Ворскли Василь Сачко, який прокоментував виліт своєї команди у 3-му кв. раунді Ліги Європи.

"Хлопці майже зробили подвиг. Віддавались повністю, дорікнути їм ні в чому - це футбол. Тут жорсткі правила і перемагає найсильніший. Звичайно, не мали ми права пропускати той гол на останніх секундаж. Дуже важко щось говорити", - зазначив тренер полтавського клубу.

"Ми налаштовувались на цю гру, почали непогано хвилин 10-15, хотіли забити швидкий м'яч. Супернику також варто віддавати належне. Він добре оборонявся та атакував. Хороша команда з гарними футболістами", - додав Сачко.

Сачко зауважив, що такі моменти як вихід 3 в 2 - потрібно реалізовувати.

"Поміняли опорника, вийшов Міщенко, забили м'яч. Ніби все складалось непогано. Але це футбол. За моменти, які в чемпіонаті України пробачать - в Європі карають", - сказав тренер.

"Ми подякуємо хлопцям за бажання. Ну що поробиш - це футбол. Такі моменти як вихід 3 в 2, 2 в 1 потрібно реалізовувати. У таких моментах треба ставити крапку і все - гра завершена", - підкреслив Сачко.