Українська правда

Ткачук: "Не вистачило елементарної концентрації"

Сергей Шемшученко — 7 серпня 2015, 00:26

Ворсклі у матчі з Жиліною не вистачило концентрації.

Таку думку в ефірі телеканалу Футбол висловив захисник полтавського клубу Андрій Ткачук, який прокоментував виліт своєї команди у 3-му кв. раунді Ліги Європи.

"Важко сказати, що сталося, як можна було пропускати на останніх секундах...Віддали стільки сил. Я вважаю, що ми напрацювали на проходження в плей-офф. Це просто якийсь нефарт у нас. То граємо три рази поспіль внічию, потім один раз перемагаємо, і ця перемога нам нічого в результаті не дає", - сказав Ткачук.

"Настрій був такий, щоб діяти агресивно в атаці, пресингувати. У другому таймі ми показали, що заслуговуємо пройти далі. А те що відбулося в кінці, повторюся - немає слів. Не вистачило елементарної концентрації. Недопрацювала вся команда - всі 11 чоловік", - висловив думку він.

За його словами, Ворсклу колись "прорве".

"Я думаю, Ворсклу колись "прорве". Ми виходили довести, що не заслуговуємо тієї критики, яка посипалася на команду після першого матчу. Люди в ефірі бачили тільки декілька моментів, а хто був на матчі знає, що перший тайм був за Жиліною, а другий - за нами. Сьогодні вийшли довести, що замість суперника в плей-офф повинні були бути ми. Але, мабуть доля розпорядилася інакше", - підкреслив Ткачук.