Українська правда

Любенович: "Не треба так високо злітати, адже у нас попереду ще багато роботи"

Сергей Шемшученко — 7 серпня 2015, 00:46

Зоря контролювала гру у матчі з Шарлеруа.

Про це в ефірі телеканалу Футбол заявив нападник луганського клубу Желько Любенович, який прокоментував впевнену перемогу своєї команди над Шарлеруа у матчі-відповіді 3-го кв. раунду.

"Добре почали цю гру, особливо перші 15 хвилин, потім спокійно закінчили перший тайм. Щось не виходило у нас перші 15 хвилин другого тайму, але після забитого гола ми знайшли свою гру, тому завершили матч з хорошим рахунком", - зазначив він.

"Трохи нервовий видався перший тайм, але суперник більше нервував. Найголовніше, що моментів у них мало було, ми контролювали гру і проблем ніяких не було. Не хотіли розкриватися, щоб не пропустити. Слава Богу, що всі розумно зіграли на полі. Виграли багато боротьби, багато рухалися і виграли в підсумку матч", - сказав Желько.

На думку нападника Зорі, найголовніша боротьба попереду.

"Не треба так високо злітати. Треба просто спокійно розібрати гру і рухатися вперед. У нас попереду ще багато роботи, а наступний раунд буде ще важче. Жеребкування? Я не знаю хто нам може випасти, все одно. Найголовніше - підійти до гри з таким настроєм, який був у цих двох матчах з Шарлеруа", - підкреслив Любенович.