Українська правда

Ребров: "Якщо трансфер Ярмоленка відбудеться, то сюрпризом для нас він не стане"

Сергей Шемшученко — 7 серпня 2015, 11:55

Київське Динамо має план Б у випадку трансферу півзахисника Андрія Ярмоленка.

Про це у інтерв'ю СЭ в Украине заявив наставник столичного клубу Сергій Ребров.

"Останнім часом мені довелося багато говорити на цю тему, та ви і самі бачите, як розвивається ситуація. План Б у команди нашого рівня має бути неодмінно: ми не можемо залежати від одного гравця і його потенційного трансферу", - зазначив він.

"Ярмоленко - дуже хороший футболіст, роль якого на полі і за його межами важко переоцінити, але зараз багато залежить від того, яким Андрій бачить своє майбутнє, умов контракту з клубом і його відносин з президентом. Вам добре відомо моє ставлення до цього питання, і повторюватися зараз не хотілося б", - сказав Ребров.

Тренер Динамо запевнив, що якщо трансфер дійсно відбудеться, то сюрпризом для Динамо він не стане.

"Але будьте впевнені: якщо цей трансфер дійсно відбудеться, сюрпризом для нас він не стане, і ми будемо чітко уявляти, ким лідера замінити", - запевнив тренер Динамо.

Також наставник відмовився коментувати можливий трансфер Юнеса Беланда в Ліон.

"Не візьмуся це коментувати. Але поділюся спостереженням: Юнес останнім часом став працювати на тренуваннях значно більше, ніж раніше. Можливо, це пов'язано з чутками, що прозвучали у вашому питанні, а може, й ні, але колишня і нинішня віддача Беланди - це небо і земля", - пояснив він.

"Що буде далі - не мені вирішувати. Це хороший, кваліфікований футболіст, але ми не можемо утримувати гравців, якщо по них надходять серйозні пропозиції, рівною мірою влаштовують і їх, і Динамо. У той же час безкоштовно ми відпускати нікого не збираємось - і вже тим більше виконавців рівня Юнеса", - запевинв Ребров.