Українська правда

Вернидуб: "Буде складно грати на два фронти, але ми готові до цього"

Сергей Шемшученко — 7 серпня 2015, 14:56

Легія - це той клуб, який дасть Зорі можливість проявити свої найкращі якості.

Про це в ефірі телеканалу Футбол заявив наставник луганського клубу Юрій Вернидуб, який прокоментував результати жеребкування раунду плей-офф, де його команді випала польська Легія.

"Легкого суперника ми й не очікували. Але Легія - це той клуб, який дасть нам можливість проявити свої найкращі якості. Це 12-кратний чемпіон Польщі, це хороший виклик для наших гравців", - заявив фахівець.

"Ми часто на зборах у Туреччині граємо з польськими командами, тому приблизно знаємо рівень цих клубів. Ну збори - це збори, а тут буде набагато складніше. Будемо сподіватися, що все буде добре. Я і весь тренерський шбат розуміємо, що у Варшаві буде важко грати", - сказав тренер.

За його словами, Зорі буде складно грати на два фронти.

"Щодо складу команди, лукавити не буду, буде складно грати на два фронти, але ми готові до цього. Будемо виходити на поле і вирішувати ці завдання. Так само сподіваюся на молодь, яка повинна допомогти нам в чемпіонаті України і Лізі Європи. Кістяк хороший є, все буде залежити від того, як ми підготувалися на зборах, а збори ми провели чудово", - запевнив тренер Зорі.

"Найважливіше, щоб ці ігри показали, що ми готові кинути виклик самим собі і показати себе в Європі. Я сподіваюся, що хлопці це розуміють", - підкреслив Вернидуб.