Українська правда

Ребров: "Я думаю, що ми заслужено взяли три очки"

Сергей Шемшученко — 15 серпня 2015, 22:49

Динамо заслужено взяло три очки у матчі 5-го туру УПЛ з Карпатами.

Про це на післяматчевій конференції заявив наставник столичного клубу Сергій Ребров, який прокоментував впевнену перемогу свої підопічних над львівським клубом.

"Я думаю, що ми заслужено взяли три очки. Чому така велика різниця між нами і командою, яка йде на третьому місці? Я думаю, що Карпати обрали тактику, яка їм притаманна. Особливо у матчах з Динамо. Ми ж намагалися грати у свою гру, добре, що забили в першому таймі, мали багато моментів і довели матч до перемоги", - зазначив він.

"Чому всі вважають, що ми зараз готуємося до Ліги чемпіонів? Невже нам не потрібно грати в матчах чемпіонату? Перші чотири гри, які ми проводили в спеку від 30-ти до 35-ти градусів, були дуже непростими. В таких умовах непросто показувати динамічний футбол. Сьогодні спека спала, і було видно, що хлопці грали з бажанням, могли атакувати інтенсивніше і довше", - сказав тренер Динамо.

За словами Реброва, ніхто не збирається готувати Динамо тільки до Ліги Чемпіонів.

"Напевно, у зв'язку з цим гра і вийшла такою інтенсивною. Ніхто не збирається готувати команду тільки до Ліги чемпіонів. Не вважаю, що хтось зараз про це серйозно думає. Буде Ліга чемпіонів - ми до неї готові. Зараз у нас чемпіонат України, потім Кубок, матчі збірної, а Ліга чемпіонів ще не скоро", - зауважив фахівець.

Ребров також прокоментував ситуацію навколо новачка Дерліса Гонсалеса.

"Дерліс тренується лише три дні, і сьогодні, напевно, було б необгрунтовано його брати на заміну і випускати навіть на 10-15 хвилин. Я розумію його бажання вийти на поле після шести тижнів паузи, але могла бути чергова травма, тому що на 100% він ще не готовий", - сказав він.

"З тренувань, які він провів, я бачу його потенціал і бажання. Сподіваюся, якщо все буде нормально, то в наступній грі Дерліс вийде і зіграє. Скільки - подивимося. Сподіваюся, він підсилить нашу команду", - висловив думку Ребров.

Тренер Динамо також повідомив, що збираєтсья використовувати Гонсалеса на позиції крайнього півзахисника.

"На позиції крайнього півзахисника. Праворуч і ліворуч у нас можуть грати і Морозюк, і Гусєв і Ярмоленко, і Мякушко. Дерліс в Базелі теж грав і праворуч і ліворуч. Це його позиції. Чим він сподобався? Незважаючи на свою молодість, він має досвід гри в Лізі чемпіонів, досить багато забиває, інтенсивно грає і в атаці, і в обороні", - заявив Ребров.

"Це важливі критерії, які ми враховували, вибираючи цього футболіста", - додав тренер, слова якого наводить прес-служба Динамо.