Українська правда

Грозний: У нас завжди з Металістом хороші ігри

Сергей Шемшученко — 16 серпня 2015, 23:30

Головний тренер Говерли В`ячеслав Грозний прокоментував матч 5 туру УПЛ з Металістом (2:2).

"У нас завжди з Металістом хороші ігри. Ми любимо грати з харків'янами - у вас хороші доброзичливі уболівальники, які відчувають і розуміють футбол, у вас команда дає грати.

Сьогодні у нас не грав із-за дискваліфікації Савченко, у вас - Довгий, Люлька грав з травмою, Кузик - теж. Я просив хлопців не боятися грати, не боятися перед іменами футболістів і назвою команди.

Металіст входить в еліту українського футболу вже десять років, і це я навіть не говорю про велику історію - коли харків'яни вигравали Кубок СРСР.

У грі з такими грандами потрібно показувати, що умієш грати. Я не лаюся - ми з Дніпром добре зіграли, з Шахтаром вже не вистачило нас, там ми заїхали трамваєм на тролейбусний парк. Коли такі гравці, як Тейшейра забивають - з ними не можна нічого зробити. Проте, хлопці хочуть грати, той же Єрьоменко вийшов сьогодні (ваш земляк).

Я задоволений, що вони грають. Так, помиляються, переживають - але грають. Вони ще діти, з ними стаєш молодше. І як би вони не помилялисяЮ, я не сварюся, - цитує тренера офіційний сайт клубу.