Українська правда

Гірник-Спорт: Динамо відмовилося організовувати приїзд фанатів на матч, але ми готові виділити їм 125 квитків

Сергей Шемшученко — 21 серпня 2015, 20:07

Динамо відмовилося організовувати приїзд фанатів на матч Кубка України проти клубу ГІрник Спорт.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

"Ми зобов'язані надати гостям 5 відсотків квитків від загальної місткості стадіону, що становить 125 місць. Керівництво Динамо офіційно відмовилося організовувати приїзд своїх уболівальників, вказавши, при цьому, що в Комсомольську очікується близько 500 неорганізованих ультрас команди", - йдеться у повідомленні.

"Враховуючи відсутність офіційної заявки від Динамо, ми маємо всі законні підстави не надавати ці квитки гостям. Однак, наш клуб вирішив вступити толерантно і піти назустріч київським уболівальникам. Ми готові виділити ці 125 квитків у гостьовий сектор. Варто відзначити, що весь останній тиждень на наш клуб виливається негласний тиск на всіх рівнях майже з вимогою розмістити всіх 500-700 чоловік на стадіоні", - йдеться далі.

У повідомленні також повідомляється, що варінти пропонувалися неординарні.

"Зокрема, пропонували розмістити ультрас на майданчику відразу за воротами, відгородивши їх стрічкою і кордонами міліції, а на заперечення про поганий огляді поля нам відповідали, що це проблеми самих уболівальників.

Пропонували і абсолютно безглузде рішення розмістити всіх 500 осіб на секторі для 125 уболівальників. Природно, клуб Гірник-Спорт всі ці пропозиції відкинув. Варто відзначити, що ми пропонували представникам київського Динамо доставити додаткові пересувні трибуни за воротами, але це питання так і зависло в повітрі", - йдеться у заяві.

"При всьому цьому Гірник-Спорт залишив 125 квитків у гостьовому секторі за вболівальниками з Києва і готовий взяти відповідальність за їхнє перебування на себе. Враховуючи пропускну систему на матч Гірник-Спорт - Динамо, пропонуємо представнику ультрас киян зв'язатися по клубним телефонам для отримання цих запрошень. Вважаємо, це справедливо і цивілізовано в сформованій ситуації", - додається у зверненні Гірник-Спорту.