Українська правда

Лаурінець: "УЄФА в останні місяці зробив усе, щоб футбол в Криму розвивався"

Сергей Шемшученко — 18 вересня 2015, 09:06

УЄФА в останні місяці зробив усе, щоб футбол в Криму розвивався, незважаючи на політичну cитуацію.

Про це заявив спеціальний представник УЄФА по Криму Франтішек Лаурінець, який розповів про розвиток футболу на анексованому Росією півострові.

"Керівництво кримського футболу зі свого боку виконало зобов'язання, які вони взяли на себе під час нашої зустрічі в штаб-квартирі УЄФА. Створено Кримський футбольний союз (КФС), запущений місцевий чемпіонат. Тепер ми разом обговоримо наступні кроки і намітимо шляхи розвитку", - зазначив він у коментарі ТАСС.

"УЄФА в останні місяці зробив усе, щоб футбол в Криму розвивався, незважаючи на політичну ситуацію. Моє головне завдання як спеціального представника УЄФА на півострові - бути в постійному контакті з керівництвом КФС, але при цьому ми не будемо втручатися в роботу федерації. Ми всього лише будемо контролювати, як витрачаються гроші, що виділяються УЄФА на розвиток футболу в регіоні", - додав він.

За його словами, робоча поїздка делегації відбудеться в найближчі два тижні.

"Для початку потрібно відвідати Крим, поспілкуватися з керівництвом КФС. Робоча поїздка делегації відбудеться в найближчі два тижні", - сказав Лаурінец.