Українська правда

Вернидуб: "Нас чекає непростий матч з Дніпром"

Сергей Шемшученко — 18 вересня 2015, 13:44

Зоря готується до матчу з Дніпром у звичайному режимі.

Про це повідомив наставник луганського клубу Юрій Вернидуб, який поспілкувався з кореспондентом прес-служби перед матчем з Дніпром.

"У нас нормальний робочий настрій. Готуємося до гри в звичайному режимі. Знаю, що чекає непростий матч з сильним суперником. Спостерігали за грою Дніпра в Лізі Європи проти Лаціо. Постараємося добре вивчити опонента і підготуватися до матчу", - зазначив тренер.

"Налаштували хлопців, щоб не було розслабленості, так як Дніпро грав з Лаціо у Лізі Європи, а у нас було трохи більше часу на підготовку ...Я думаю, хлопці все розуміють. Дніпро - серйозний суперник. Не дарма дніпропетровці цьогоріч дійшли до фіналу Ліги Європи, посіли третє місце в чемпіонаті, могли поборотися за більш високі позиції", - сказав Вернидуб.

За його словами, Дніпро - це амбітна команда.

"Це - амбітна команда, яка налаштована на те, щоб у чемпіонаті зайняти місце, що дозволяє грати в Лізі Чемпіонів. Дніпро посилився. Є достатня кількість футболістів, які гратимуть на два фронти. Всі все розуміють. Налаштовуємося на важку гру", - підкреслив Вернидуб.