Українська правда

Ребров: "Як на мене, цілком заслужена перемога"

Сергей Шемшученко — 31 жовтня 2015, 20:31

Динамо заслужено перемогло харківський Металіст у матчі 13-го туру УПЛ.

Про це на прес-конференції заявив тренер столичного клубу Сергій Ребров, який прокоментував перемогу своєї команди над Металістом (2:0).

"Як на мене, цілком заслужена перемога. Та кількість моментів, які ми створили, й та інтенсивність, яку ми створювали, влаштовують як уболівальників, так і нас. Так, дозволяли кілька разів супернику вийти в контратаку, особливо в першому таймі, але практично жодної небезпеки не було. Створили достатню кількість моментів, виграли матч і тепер спокійно готуємося до протистояння з Челсі", - зазначив він.

"Мені здалося, що силовий футбол був усі 90 хвилин, а не лише останні 15-20. Напевно, Металіст уособлює весь чемпіонат України, де грають у силовий футбол. Усі це розуміють, і в кожній грі, особливо проти Динамо чи Шахтаря, футболісти в першу чергу намагаються виграти єдиноборства. І Металіст сьогодні намагався робити те ж саме. Я радий, що ми не поступилися у цьому компоненті, й що вдалося уникнути травм. Наскільки я бачив, на полі точилася справжня чоловіча боротьба, без провокацій", - додав Ребров, слова якого наводить прес-служба Динамо.