Головне

Стороженко закликав усіх скинутися грошима на Металіст

12.01.2016 08:29 1233 0

Колишній віце-президент ФФУ та помічник Олександра Ярославського Сергій Стороженко закликав надати фінансову допомогу Металісту.

"Ситуація вимагає негайних і активних дій і тому рятівним повинен стати заклик, звернений до кожного: "Металіст - це я"!. Якщо кожен з нас усвідомлює свою відповідальність за загальну справу і важливість своїх дій, ми зможемо врятувати рідний клуб. Якщо ні, то втрата професійного статусу, прірва, небуття, вибратися з якого знадобляться довгі роки.

Наш проект розрахований на 5 місяців, впродовж яких фінансова ситуація в клубі за допомогою кожного з нас, сподіваємося, стабілізується і головна команда зможе з честю завершити чемпіонат. Стане можливим перехід до ліквідації заборгованостей і усунення усіх перешкод на шляху участі клубу в прем'єр-лізі спортивного сезону 2016/2017 рр. Ми гарантуємо абсолютну прозорість діяльності Фонду з щомісячним публічним звітом", - написав Стороженко у faecebook.

Раніше повідомлялося, що у Металісті до нового року обіцяли виплатити по місячній зарплаті. У той же час екс-тренер команди Ігор Рахаєв заявляв, що працював у Металісті вісім місяців без зарплати.

зліва на право: Бандурко, Суркіс, Сторохенко. Світлина - svoboda.org
Коментарі ()