Головне

У ФФУ вирішили допускати поліцію на трибуни під час матчів УПЛ

15.01.2016 15:01 1589 0
У ФФУ вирішили допускати поліцію на трибуни під час матчів УПЛ

У четвер, 14 січня, у будівлі Міністерства внутрішніх справ України відбулася нарада за участю керівництва Національної Поліції України, Федерації футболу України та Прем’єр-ліги.

Зустріч такого калібру було проведено вперше з моменту появи в Україні новоствореного органу виконавчої влади, інформує прес-служба ФФУ.

Діалог футбольних функціонерів із правоохоронцями мав на меті обговорення майбутніх координаційних дій задля покращення взаємозв’язку та співпраці при проведенні футбольних матчів.

Під час засідання було досягнуто низки важливих домовленостей.

Зокрема, Національна Поліція призначатиме співробітників з оперативних та слідчих підрозділів для взаємодії з фахівцями ФФУ при розгляді правопорушень у зв’язку з набранням чинності Закону України "Про запобігання впливу корупційних правопорушень на результати офіційних спортивних змагань".

Важливою віхою для забезпечення безпеки та громадського порядку до, під час та після проведення футбольних матчів стане залучення працівників Національної Поліції безпосередньо до території спортивних споруд.

Також учасники зустрічі прийняли рішення щодо створення робочої групи з представників Національної Поліції і ФФУ задля відпрацювання механізму взаємодії спотерів і співробітників по роботі з вболівальниками футбольних клубів / регіональних федерацій.

Нагадаємо, 1 грудня президент України Петро Порошенко підписав закон про запобігання впливу на результати офіційних спортивних змагань корупційних правопорушень за номером №2243а.

 
Коментарі ()