Українська правда

Півзахисник Волині Кравченко: Інформація про бойкот - нісенітниця

Сергей Шемшученко — 27 лютого 2016, 22:54

Луцька Волинь не збирається бойкотувати матч 1/4 фіналу Кубка України проти луганської Зорі.

Про це повідомив півзахисник команди Віталія Кварцяного Сергій Кравченко, який дав коментар прес-службі клубу.

"Ми всі в команді були дуже здивовані такою інформацією. І не розуміємо для чого запускати подібні речі в інформпростір, тим більше напередодні кубкового матчу, напередодні відновлення чемпіонату і в умовах, коли наш футбол генерує переважно негативні новини", - повідомив він.

"Проблеми в нашому клубі є і всі про них знають. Але ж це не привід не бути футбольною командою, однодумцями, партнерами, це не привід ображати вболівальників, які за нас горою...", - додав Кравченко.

За його словами, жодних бойкотів у клубі не було.

"Абсолютно точно! Тренуємося, готуємося, граємо спаринги. Якби не хотіли грати, хіба б готувались до чвертьфіналу, чи взагалі були б у Луцьку? Для чого тоді напружуватися, витрачати зусилля? Всіх хочу заспокоїти — попри проблеми команда буде битися проти Зорі", - запевнив футболіст.

Сергій Кравченко. Світлина s-ports.ru

"Тому й хочу запросити вболівальників на матч у середу. Волинь - це команда, колектив і, безперечно, ми хотіли б довести, що здатні на більше", - додав він.

На тому ж сайті, що розповсюдив неправдиву інформацію про бойкот, з’явилося інтерв’ю Сергія Політила із заголовком про те, що в Луцьку почався "безпредєл".

Прес-служба Волині зв’язалася із Сергієм, який нині повернувся у Дніпро із оренди у Волині.

Він також був подивований заголовком інтерв’ю, адже назвав власне "безпредєлом" ситуацію із позбавленням Волині 12 турнірних очок...

Отож, 2 березня — перший чвертьфінальний матч Волині і Зорі.

Як відомо, кубковий матч Волинь - Зоря пройде без телеглядачів.

Раніше повідомлялося, що УПЛ відмовилася переносити матчі Кубка України на прохання головного тренера збірної України Михайла Фоменка.

Також стало відомо, що з луцької Волині найближчим часом знову знімуть 12 очок у турнірній таблиці чемпіонату УПЛ сезону-2015/16.

Нагадаємо, рівно місяць тому Волинь уже позбавляли 12 очок, після чого команда вибула з переліку клубів, які боротимуться за єврокубки.

Світлина ФК Волинь