Українська правда

Каменюка: Гра проти Кіпру була доволі складною та нервовою, емоції зашкалювали

Сергей Шемшученко — 25 березня 2016, 18:22

Товариський матч України з Кіпром (1:0) був доволі складним та нервовим.

Про це у коментарі прес-службі ФФУ повідомив один з дебютантів збірної України, захисник луганської Зорі Микита Каменюка.

"Емоції зашкалювали, було надзвичайно приємно вийти на поле та дебютувати за головну команду країни (посміхається). Я чекав цього моменту, і щасливий, що він настав", - розповів футболіст.

"Перед моїм виходом на поле Фоменко сказав, щоб я зіграв на своїй позиції, там ніяких додаткових пояснень не потрібно було робити", - додав захисник.

Каменюка також поділився враженнями від самого матчу.

"Гра була доволі складною та нервовою. Вийшло так, що ми забили лише одного разу, хоча моментів було вдосталь, щоб збільшити перевагу в рахунку та забезпечити більш спокійну кінцівку гри", - сказав гравець Зорі.

"Що можу сказати про підтримку в Одесі? Мені сподобалося! Ми відчували підтримку трибун", - заявив Каменюка.

Микита Каменюка. Світлина ФФУ

Не оминув увагою захисник і майбутній товариський матч проти збірної Вельсу.

"Готуючись до матчу проти Кіпру, ми дивилися їх гру з Вельсом і акцентували увагу на грі найближчих суперників. Ну а зараз вже сконцентруємось на британцях. Очікуємо цікавий матч", - сказав футболіст.

"Зараз ще розберемо нашу гру та будемо готуватись до наступного матчу, в якому ми знову-таки розраховуємо на перемогу. Користуючись нагодою, хочу запросити вболівальників прийти на стадіон, аби підтримати нас, а ми, у свою чергу, спробуємо віддячити їм гарною грою та присвятимо їм свою перемогу", - резюмував Каменюка.