Українська правда

Луческу: Не дуже задоволений парою захисників Ордець - Кривцов

Сергей Шемшученко — 27 березня 2016, 19:57

Донецький Шахтар занадто розслабленим вийшов на матч-відповідь 1/4 фіналу Кубка України проти Ворскли.

Про це в ефірі телеканалу Футбол 1 заявив Мірча Луческу, який дав коментар після поразки від Ворскли (1:2).

"Причина поразки в тому, що ми не забивали. Якби ми реалізували хоч половину моментів з того, що створили, був би зовсім інший результат. Занадто розслабленими вийшли, особливо два центральні захисники. Напевно, і Сарнавський не був готовий - не можна пропускати з 25 метрів такі м'ячі", - зазначив він.

"За великим рахунком, було два удари - два голи. У моменті з другим голом позиційну помилку допустив Кривцов. Ворскла грала добре і агресивно, іноді навіть занадто агресивно оборонялася. Добре, що ніхто не травмувався після цього матчу і всі залишилися здорові", - додав Луческу.

За його словами, було занадто багато фолів, які заслуговували більше жовтих карток.

"Для такої гри, яка практично нічого не вирішувала, було занадто багато фолів, які заслуговували більше жовтих карток. Ми створювали багато моментів, задоволений атакуючими діями, але незадоволений тим, що не були повністю сконцентровані в нападі і коли пропускали два м'ячі", - зауважив Містер, слова якого наводить Трибуна.

"Ми домовилися з тренером збірної і попросили його дозволити Малишеву зіграти в цьому матчі, тому що потрібна ігрова практика. Не дуже задоволений парою Ордець - Кривцов. Вони допустили помилки, також було багато непотрібних фолів. Сподіваюся, що за цей період до матчу з Брагою ми все таки підкоригуємо їх гру. Хотілося, щоб від них було побільше впевненості і більше уваги", - сказав Луческу.