Українська правда

Сачко: Для духу і самозадоволення важлива перемога

Сергей Шемшученко — 27 березня 2016, 20:15

Для духу і самозадоволення перемога Ворскли над Шахтарем дуже важлива.

Таку думку висловив головний тренер Ворскли Василь Сачко, який прокоментував перемогу своєї команди в матчі-відповіді Кубка України проти Шахтаря.

"Приємно вигравати. Це протистояння було вирішено в Полтаві. Важко знайти слова і грати. Але це Шахтар. Для духу і самозадоволення важлива перемога. Травми були у Громова, Баранника, Бартулович не зовсім здоровий був. Шахтар є Шахтар. Подякуємо хлопцям", - зазначив він.

"Хльобас заслуговує на увагу. Шкода, що пізно до нас прийшов. Показує себе добре і на тренуваннях. Є талант, дриблінг, удар. Він цим скористався. Радий за нього. Ми грали проти однієї з кращих команд Європи. Розкриватися не можна було", - сказав Сачко.

За його словами, обидві команди створювали моменти.

"Гірники теж створили моменти, але і ми створювали. Просили хлопців, щоб сміливіше грали. З повагою, але без остраху. Забили два м'ячі. Для команди і для духу це хороший плюс для майбутнього. Здивувалися, що у донеччан Малишев з'явився", - сказав тренер Ворскли.

"Але у них багато хороших гравців, крім Малишева. Не хочеться кубкову гру згадувати в Полтаві. У Львові вже краще зіграли, не пощастило, хоча могли забити. Шахтар був сильнішим. А сьогодні раді своїй перемозі ", - наводить слова Сачка MatchDay.