Українська правда

Жіноча збірна України U-17 не змогла пробитися на ЧЄ-2016

Сергей Шемшученко — 27 березня 2016, 21:26

Дівоча збірна команда України серед гравців віком до 17 років провела заключний матч в еліт-раунді чемпіонату Європи 2016 року.

Суперником підопічних Сергія Сапронова була команда господарів міні-турніру – Північна Ірландія.

У грі аутсайдерів Групи 2 вирішувалось лише питання, яка з команд посяде третю сходинку у квартеті. У першій половині зустрічі команди грали на зустрічних курсах і по черзі створювали небезпечні моменти біля воріт суперника.

Першими повести у рахунку мали нагоду юні українки. Куніна на 10-й хвилині зустрічі небезпечно пробивала, але голкіпер ірландок Каррі врятувала свої ворота. Далі гостро відповіли вже господарки, "круглий" після удару Орр потрапив у каркас воріт.

До перерви обидві команди ще мали декілька напівмоментів аби змінити рахунок на табло.

Світлина ФФУ



Другий тайм команди провели за схожим сценарієм. За абсолютно рівної гри, було зрозуміло, що долю зустрічі може вирішити один єдиний м’яч, проте рахунок залишився незмінним до фінального свистка – 0:0.

У підсумку за різницею забитих та пропущених м’ячів "синьо-жовті" посіли лише 4 місце у групі. В іншому матчі нашого квартету іспанки з рахунком 2:0 переграли датчанок, і вийшли до фінальної частини чемпіонату Європи-2016, інформує прес-служба ФФУ.

Євро-2016. Еліт-раунд

Північна Ірландія WU-17 – Україна WU-17 0:0

Україна WU-17: Рябовол – Татарин, Маліновська (Гірин, 34), Семенюк, Лайщук, Постол, Мозгова, Гриб, Черепаня, Горбач, Куніна