Українська правда

Федецький: Кіпр - це хороша та добротна команда, яка показала непоганий футбол

Сергей Шемшученко — 27 березня 2016, 22:52

Наразі у футболі не існує таких збірних, які легко можна обіграти.

Таку думку в ефірі телеканалу 2+2 висловив захисник збірної України та дніпропетровського Дніпра Артем Федецький, який підбив підсумки матчу з Кіпром (1:0), та розповів про підготовку до наступного матчу з Вельсом.

"Звичайно, ми провели не одну теорію, досить добре розібрали команду. Незважаючи, що деякі лідери не приїхали, це все одно міцна команда, яка показує типовий англійський футбол", - сказав Артем.

и легше буде грати через відсутність лідерів Вельса? Ви знаєте, коли приїжджають топові гравці, гра складається інакше. Можливо, на їх місце вийдуть інші гравці, які захочуть довести тренеру свою профпридатність", - додав Федецький.

Захисник збірної України також прокоментував матч з Кіпром.

"Ви знаєете, ми трохи перевиконали план, адже грали на 0:0, ще і пощастило забити. Так що все нормально. Ну це звісно жарти. Все ж це товариський матч, і десь не дуже була виразною гра з нашого боку. Однак наразі немає команд, які можна виходити і легко обігрувати", - зауважив Федецький.

"Кіпр - це хороша та добротна команда, яка показала непоганий футбол. Ну і ми зіграли не на своєму рівні, але на то і є контрольні матчі. Все нормально, спокійно готуємось до Євро. Тому через це не потрібно нагнітати обстановку", - підкреслив Федецький.

Артем Федецький. Світлина Dynamo.kiev.ua