Українська правда

Емері: Севілья та Шахтар - це дві команди, які змагаються на найвищому рівні

Сергей Шемшученко — 4 травня 2016, 18:09

Шахтар та Севілья заслуговують на те, аби бути у півфіналі.

Про це заявив наставник іспанського клубу Унаї Емері, який прокоментував повторний матч півфіналу Ліги Європи, в якому його команда прийматиме Шахтар, а також проаналізував рівень гри півзахисника Євгена Коноплянки.

"Я задоволений його готовністю прогресувати. Проте, ми обоє знаємо, що йому слід покращити свій рівень майстерності. І він на цьому шляху. Він зрозумів, що ще не є великою зіркою, якою він був у Дніпрі. Це той гравець, який може сам виграти гру, коли має натхнення", - зазначив він.

"Ми повинні бути голодними, щоб зробити щось важливе, історичне. Проте, ми повинні враховувати складність завдання. Нам потрібні наші голови так само, як і наші серці", - сказав Емері.

На його думку, обидві команди заслуговують на те, аби бути у півфіналі.

"Обидві команди заслуговують на те, аби бути у півфіналі. Це дві команди, які змагаються на найвищому рівні і ми хочемо продовжувати це робити", - наводить слова Емері ua-football.com з посиланням на FourFourTwo.

Матч-відповідь 1/2 фіналу Севілья - Шахтар відбудеться у четвер, 5 травня. Початок матчу о 22:05.

Як відомо, Шахтар і Севілья не стали зраджувати традиціям і відіграли перший матч 1/2 фіналу Ліги Європи-2015/16 у Львові з рахунком 2:2.

Раніше стало відомо, що капітан Шахтаря Даріо Срна може пропустити матч-відповідь проти Севільї.