Українська правда

Палкін: Хто б не прийшов після Луческу, буде неймовірно складно повторити цей успіх

Сергей Шемшученко — 21 травня 2016, 21:49

Мірча Луческу своєю роботою закохав у Шахтар мільйони уболівальників, змусив поважати донецький клуб в Україні і далеко за її межами.

Про це заявив генеральний дерктор "гірників" Сергій Палкін, який прокоментував відхід Мірчі Луческу з посади головного тренера.

"Тренерський штаб Мірчі Луческу залишає Шахтар. Містер провів в клубі 12 незабутніх сезонів, завоював 22 трофея. Своєю роботою він закохав у Шахтар мільйони уболівальників, змусив поважати наш клуб в Україні і далеко за її межами", - написав Палкін на своїй сторінці у Facebook.

"Для мене Містер - боєць, який, виводячи Шахтар на поле в кожному з 573 матчів, ставив завжди тільки одну мету - перемогти, і в більшості випадків домагався свого!", - додав Палкін.

За його словами, вболівальники завжди будуть пам'ятати, що Саме Луческу став першим тренером в історії клубу, який завоював європейський трофей.

"Цим він підняв планку результатів Шахтаря на найвищий рівень, і хто б не прийшов після нього в якості головного тренера, то йому буде надзвичайно складно повторити цей успіх", - зазначив гендиректор Шахтаря.

"Я пишаюся тим, що всі ці роки працював з Містером пліч-о-пліч. Спасибі Вам, Містер, і Вашим помічникам за роки, проведені в Шахтарі, за великий внесок у розвиток і популяризацію нашого клубу! Удачі, здоров'я та успіхів у подальшій кар'єрі", - написав Палкін в Фейсбуці.

Раніше повідомлялося, що Луческу може очолити Зеніт.

Також стало відомо, що зустріч Луческу з керівництвом Шахтаря відбудеться 22 травня.

Як повідомлялося раніше, донецький Шахтар може очолити наставник португальської Браги Пауло Фонсека.