Українська правда

Кривбас самоусунувся від проходження процедури атестації

Сергей Шемшученко — 2 червня 2016, 16:13

У четвер, 2 червня, у Будинку футболу під головуванням генерального секретаря ФФУ Юрія Запісоцького відбулося чергове засідання Комітету з атестації футбольних клубів Федерації футболу України.

Основним питанням порядку денного було підведення підсумків атестації футбольних клубів Першої та Другої ліг ПФЛ України, а також аматорських футбольних клубів – претендентів на отримання атестату, який надає право участі у Всеукраїнських змаганнях з футболу серед професіональних команд клубів ПФЛ України спортивного сезону 2016/2017 рр.

Розгляд питання щодо видачі атестату футбольному клубу Металург-Запоріжжя м. Запоріжжя перенесено на наступне засідання комітету ФФУ з атестації футбольних клубів в зв’язку з наявністю заборгованості, яка виникла під час участі в чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд 2016 року.

Футбольний клуб Кривбас м. Кривий Ріг не розглядався, як претендент на отримання атестату, оскільки клуб самоусунувся від проходження процедури атестації та не надав фінансових гарантій, інформує прес-служба ФФУ.