Українська правда

Волинь проводить у Словенії "секретні" збори

Сергей Шемшученко — 6 липня 2016, 13:11

Волинь Віталія Кварцяного на момент написання знаходиться у Словенії, куди вирушила клубним автобусом у перший день липня.

Місцем дислокації лучан стало місто Раденци у Помурському регіоні цієї країни, у якому вони проводять тренувальний збір.

Триватиме він до 15-го липня, після чого команда повернеться до Луцька, де розпочне безпосередню підготовку до першого поєдинку чемпіонату.

Окрім Олега Гуменюка та Редвана Мемешева, на словенський збір Волинь взяла групу футболістів, які виступали у її складі у сезоні-2015/16 - Віталія Неділька, Сергія Логінова, Міху Горопевшека, Андрія Богданова, Олега Герасим'юка, Дмитра Козьбана, Анатолія Діденка та Дмитра Задерецкого, який повернувся з оренди.

Разом з ними у Раденцах знаходиться також велика група молодих гравців з найближчого резерву та потенційні новачки - захисник Володимир Адамюк з Дніпра, півзахисник Арсен Процишин ​​з словацької Теплички-над-Вахом і нападник Артем Довбик з молдавської Зарі (у всіх трьох українське громадянство).

За два тижні перебування у Словенії команда Кварцяного не обмежиться одними лише тренуваннями. У її планах також проведення контрольних матчів, яких буде не менше чотирьох.

Ось тільки з ким саме і коли повинна зустрічатися Волинь, офіційної інформації немає - клубний сайт про справи головної команди нічого не повідомляє, інформує "Спорт-Экспресс в Украине".

Нагадаємо, у Волині виплатили борги із зарплати за чотири місяці.