Українська правда

Пилявский і ще 10 гравців не беруть участі в тренуваннях Рубіна

Сергей Шемшученко — 12 липня 2016, 14:53

Український захисник Андрій Пилявський і ще ряд гравців Рубіна не тренуються з командою на підготовчому зборі.

Гравці написали скаргу керівництву клубу в зв'язку з неучастю в тренувальних зборах команди

"У регламенті РФС по статусу і переходам футболістів є стаття про дискримінацію, коли гравцю не дають тренуватися з командою. Група з 11 футболістів Рубіна не проводить ніяких повноцінних тренувальних зборів, хлопці тренуються без вихідних на штучному полі, хоча багатьом з них це протипоказано по здоров'ю", - заявив генеральний секретар профспілки футболістів і тренерів Ніколай Грамматіков.

"Головний тренер їх не бачить, ігрові зв'язки - заради чого власне і проводяться тренування - не награються, як наслідок вони не можуть підготуватися належним чином. Коли гравці за рішенням керівництва клубу таким чином усуваються від тренувань з головною командою, це дискримінація", - додав він.

За словами Грамматікова, гравці вже звернулися з листом в клуб.

"Зараз вони звернулися з листом в клуб, і якщо їх не повернуть в команду, то у них буде підстава для розірвання договору і отримання компенсації, і гравці зможуть подавати скаргу в РФС на дії клубу", - повідомив Грамматіков.

За інформацією ТАСС, в групу футболістів, які підписалися під листом керівництву клубу, також входять: Владімір Дядюн, Владімір Соболєв, Інал Гетігежев, Каміль Муллін, Максім Батов, Дініяр Білялетдінов, Шота Бібілов, Альберт Шаріпов, Марко Лівая і Благой Георгієв.

Як відомо, Пилявський перейшов в Рубін з Зорі у лютому 2016-го року.